0

FQA

Ofte stillede spørgsmål
om ordrer og betalinger

Ofte stillede spørgsmål
spørgsmål om produkter

Ofte stillede spørgsmål
spørgsmål om kuponer

- Vil du sælge mine personlige oplysninger?

Secrexy sælger ikke brugerens personlige oplysninger. Nogle gange kan vi dog dele nogle af dine oplysninger med transport, behandling af kreditkortbetalinger og andre tredjepartsfirmaer for at forbedre kundeservice og tilfredshed. Du kan læse mere om vores privatlivspolitik.

+ Produktvurderinger og anmeldelser

+ Hvilken type e-mail kan vi modtage fra dit websted?

+ Hvad hvis jeg ansøgte om en adgangskode, men ikke modtog e-mailen?

du kan også lide

copyright © 2006-2019 secrexy.com alle rettigheder forbeholdes